• Bygging og levering av nøkkelferdige boliger

Velger du et hus eller en leilighet fra Fronta Bolig, er du garantert et hjem som er allergivennlig og bruker lite energi – da dette er et av satsings- og spesialområdene våre.

Velger du en av våre leiligheter vil du også garantert bo i et lavenergi- og allergivennlig hjem, da dette er et av satsings- og spesialområdene våre. Som standard installerer vi ventilasjonsanlegg med 85 % gjenvinning, og spesielt filter for pollen. Boligene våre er også ekstra isolert, noe som fører til svært lavt energiforbruk.

Foreløpig har vi bygget mest på Stord med populære leilighetskompleks både i Olderdalen, Valvatnafeltet, Åsringen, Smette Terrasse i Sagvåg og Prestagardslio på Tyse men ser både Hordaland og Rogaland som spennende satsingsområder. I tillegg til leilighetskompleks har vi også bygget flere 2-mannboliger, eneboliger i rekke og frittliggende eneboliger.

Ingen egenkapital? Ikke fortvil

Gjennom samarbeid med husbanken legger vi gjerne til rette for ungdom og førstegangsetablerere med opp til hundre prosent finansiering slik at drømmen om egen leilighet endelig kan gå i oppfyllelse.


See our projects on Finn.no


See our references