Velkommen til Vestlio

Landmark maskin er for tiden i full gang med opparbeiding av all infrastruktur til det nye boligfeltet Vestlio, som skal etableres mellom Vestlivegen og Prestagardsskogen idrettspark på Stord.

Salget har startet for midtre del av Vestlio der vi bygger ut 22 leiligheter fra 71 – 118 kvm. Husene er plassert for at vi skal klare og utnytte det gode sol forholdene som er i Vestlio og å få mest mulig ut av den flotte utsikten som er i Vestlio. Fra terrassen din i Vestlio kan du nyte flotte solnedganger over fjellene.

Vestlio har en solfylt beliggenhet med fantastisk utsikt fra Siggjo til Kattnakken.  For deg som ønsker en sentral beliggenhet i ett med naturen, er Vestlio akkurat noe for deg. Det er mange flotte turløyper både rundt golfbanen, i Hystadområdet og rund Ådlandsvatnet for og nevne noen. Like i nærheten har du Prestegardsskogen Idrettpark, Stord Hestesportsenter, Stord Golfpark, dagligvarebutikk Spar Haga. Alt dette med mer ligger innenfor gangavstand av feltet. Her ligger alt til rette for trivsel for både store og små. Fra Vestlio er det også kort vei til Leirvik sentrum som er 7 min unna med bil.